Les 10 ermites – Fast Competició

La ruta de les 10 ermites, és una ruta  tant en opció per fer senderisme com per fer en BTT. El Club Fast Competició ha creat la prova de  les 10 ermites en format BTT, amb 2 opcions ruta llarga – marathon – i curta.

La prova no segueix exactament la ruta original, i s’agraeix quan deixes les pistes i t’aventures en els corriols que han preparat.  S’hi mirem la prova només amb números no et fans una idea de la duresa real de la mateixa.

Totalment recomenable, molt ben marcada, els avituallaments molt correstes i amb una organització excel·lent i en tot moment preocupats pels participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada