Sant Miquel desde Celrà

Distància total: 12.01 km
Altitud màxima: 385 m
Altitud mínima: 65 m
Ascensió total: 444 m
Descens total: -448 m
Descarregar

Sortida senzilla, per pistes amples que ens acostaran al Castell de Sant Miquel des de la població de Celrà, és una sortida ideal per a nens que estiguin acostumats a pedalar, ja que el desnivell és guanya amb rampes més  o menys llargues

Quan arribem a la pista girem a la dreta on desprès d’una petita pujada, seguim planejant i baixant, tot passant pel costat de Ca la Ferriola, on contiuem baixant fins arribar al Collet d’en Figueres.

Sortim de la zona esportiva per anar a buscar el camí paral·lel a la riera Palagret que ens porta a la pista que ja no abandonarem, passem per la casa de Cal Taverner Petit i continuem seguint la pista on més endavant ja comencarem a pujar. Pujada que no acabarà fins que arribem a Cal Dineret quan trobem la pista que uneix Puig Estela amb Sant Miquel

Des del Collet comencem la última pujada fins arribar al Castell de Sant Miquel.

Sant Miquel al fons, en aquest punt agafem la pista de la dreta per començar la baixada a Celrà

Arribats a Sant Miquel comencem a baixar cap a Celrà per un dels camins més normals de pujada a Sant Miquel, passem per la Creu Palomera, on seguim per la pista de davant nostra que ens acostarà al poble de Celrà tot passant per Cal Pastor i per Cal Rei Vinyes on ja per asfalt acabem d’arribar al poble i ja només ens quedarà tornar a la zona esportiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada