Corones – Jornades Germanor GEC

Distància total: 20.72 km
Altitud màxima: 1437 m
Altitud mínima: 734 m
Ascensió total: 986 m
Descens total: -989 m
Descarregar

Sortim de Campdevànol tot seguint la carretera N-260 direcció Ribes de Freser, la carretera la seguim fins arribar a l’antiga pedrera de Sagnari, en aquest punt abandonem la carretera per agafar una pista forestal de pujada i que ja no abandonarem fins arribar a Corones.

De tornada pujarem fins a Saltor, per pista, una vegada Saltor seguirem el camí de Saltor a les ruines de l’ermita de Sant Martí Vell, tot i que el camí és força cicable hi ha algun tram exposat que és millor fer a peu.

Quan arribem a Sant Martí Vell seguim de nou baixant per pista  fins arribar al camí que porta a l’ermita de Sant Grau, pugem a l’ermita per un camí amb una última rampa que és tot un repte pels més valents, baixem per l’altra cara del turo per anar a buscar la pista que porta a Molinou.


A Molineu seguim el camí que per la part de muntanya ens acotarà a les pistes de padel i des d’aquetes ja per la carreter tornem al punt inicial de la ruta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada