VOLCAT Costa Brava

La VOLCAT Costa Brava, recull el relleu de l’Empordà BTT Extrem, amb un format de 2 etapes circulars amb sortida i arribada a Calonge.

, recull el relleu de l’Empordà BTT Extrem, amb un format de 2 etapes circulars amb sortida i arribada a Calonge.

L’organització d’Ocisport i del Club Ciclista Baix Ter va fer que els participants de la prova gaudissin de 2 etapes amb recorregut pel massís de Les Gavarres.

La primera etapa,de 70 km i 2.100 metres de desnivell positiu, tot i que són xifres que poden tirar enrere més d’un biker, va ser una etapa molt ràpida i rodadora, pel fet de transcórrer forces quilometres per pistes. Aquest fet va permetre que molts dels participants arribessin amb temps suficient per poder recuperar forces per l’etapa de l’endemà.

Distància total: 69.62 km
Altitud màxima: 525 m
Altitud mínima: -2 m
Ascensió total: 2326 m
Descens total: -2288 m
Descarregar

La segona etapa, amb menys quilometres i menys desnivell, va ser més entretinguda. Les pistes van deixar pas als corriols per què la majoria de bikers gaudissin dels corriols més ràpids de la zona, i només amb algun punts concrets de zones tècniques.

Els voluntaris del Club Ciclista Baix Ter van ser els encarregats dels avituallaments. Quan un arribava a l’avituallament tant era el nombre de participants que haguessin passat davant teu, tenies la sensació de ser Nino Schurter arribant a la zona tècnica de la copa del món, perquè tot eren atencions tant amb els aliments sòlids, com amb la beguda, com l’atenció per emplenar-te el bidó.

Distància total: 55.5 km
Altitud màxima: 358 m
Altitud mínima: 20 m
Ascensió total: 2055 m
Descens total: -2051 m
Descarregar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada